Praktisch

Driemaal per jaar start een Alpha Online (eerstvolgende op 22 februari 2022).
We bieden Alpha Online aan in twee varianten:

Alpha Youth

Alpha Youth is bedoeld voor jongeren van 16 tot 20 jaar. Elke bijeenkomst duurt 90 minuten, steeds van 20:00 tot 21:30. Na een korte verwelkoming kijken we samen naar een filmpje dat we af en toe onderbreken om met elkaar wat gedachten uit te wisselen. Door de opdeling in kleinere stukjes kan je het geheel vlot verwerken. Onderstaand filmpje geeft een eerste indruk.

Deelnemen aan Alpha Youth

Alpha Classic

Alpha Classic is voor jongeren en jongvolwassenen tot 30 jaar. Elke bijeenkomst duurt 90 minuten, steeds van 20:00 tot 21:30. Een bijeenkomst bestaat uit 3 delen: na een korte verwelkoming bekijken we een filmpje dat we vervolgens samen bespreken. De iets langere filmpjes geven de kans om er eventueel wat dieper op in te gaan. Onderstaand filmpje geeft een eerste indruk.

Deelnemen aan Alpha Classic

Nog vragen of twijfels? Contacteer ons gerust! Je kan ook geheel vrijblijvend deelnemen aan de eerste sessie(s) en daarna pas beslissen. Voel je helemaal vrij! En schrik er zeker niet voor terug om vrienden uit te nodigen om samen deel te nemen. Iedereen van harte welkom!

Informatie vragen

Volgende Alpha begint op woensdag 7 september.