Praktisch

Tweemaal per jaar start een Alpha (eerstvolgende in het najaar 2024).
We bieden Alpha aan in twee varianten:

Alpha Classic

Alpha Classic is voor alle leeftijden. Vanaf 16 jaar kan je inschrijven. Een bijeenkomst bestaat uit 3 delen: we beginnen om 19:30 met een gezellige maaltijd, dan bekijken we een filmpje, en tenslotte maken we tijd om hierover met elkaar wat gedachten uit te wisselen of ergens dieper op in te gaan. We sluiten af rond 21:00. Onderstaand filmpje geeft een eerste indruk.

Deelnemen aan Alpha Classic

Alpha Online

Alpha Online is bedoeld voor wie de voorkeur geeft aan een digitale ontmoeting zodat je gemakkelijker kan deelnemen als je niet zo dicht in de buurt woont. Elke bijeenkomst duurt 90 minuten, steeds van 20:00 tot 21:30. Na een korte verwelkoming kijken we naar een filmpje, dat we vervolgens samen bespreken. Voor jongeren gebruiken we soms aangepaste filmpjes.

Deelnemen aan Alpha Online

Nog vragen of twijfels? Contacteer ons gerust! Je kan ook geheel vrijblijvend deelnemen aan de eerste sessie(s) en daarna pas beslissen. Voel je helemaal vrij! En schrik er zeker niet voor terug om vrienden uit te nodigen om samen deel te nemen. Alpha wordt gratis aangeboden. Iedereen van harte welkom!

Informatie vragen

Er start weldra een Alpha.
Je kan je nog altijd inschrijven of vrienden mee uitnodigen.

Klik hier om in te schrijven of om een vraag te stellen.

Deelnemen of info vragen