Fysiek of online?

Na de corona lockdown willen we elkaar graag weer fysiek ontmoeten. Maar we hebben tijdens corona ook ontdekt wat online mogelijk is. Zo kan je gemakkelijker mensen ontmoeten die niet zo dicht in de buurt wonen. Alpha kan voortaan zowel fysiek als online!

Zowel fysiek als online biedt heel eigen kansen voor jouw sociale contacten. En misschien kwamen die grote levensvragen tijdens corona pas echt naar boven ... Dan is Alpha een ideale kans! Zo kan je andere mensen ontmoeten en met je vragen terecht, al dan niet vanop afstand. Misschien kan je zoiets in deze dagen wel goed gebruiken?

Wie had ooit gedacht dat ik uitgerekend tijdens corona nieuwe vrienden zou maken?

Daan Cooseman 17j

De ervaring heeft intussen geleerd dat Alpha perfect online mogelijk is. Voor sommigen vormt dat zelfs een voordeel: je hoeft niet te wachten tot het bij jou in de buurt wordt georganiseerd en je verliest minder tijd onderweg. En ook wie minder goed te been is, kan zo toch deelnemen!

Dat zoiets ook online mogelijk is, vond ik wel fascinerend!

Anne De Ruijter 31j

Sommigen vinden het bovendien comfortabeler om deze thema's te bespreken met mensen die ze niet elke dag tegenkomen. Anderen vinden het vooral prettig om nieuwe mensen te leren kennen. Allemaal goede redenen om Alpha Online eens te proberen. Iets voor jou?

Deelnemen of info vragen


Hoe denken jongeren n.a.v. de coronatijd over de grotere vragen?
Bekijk deze korte interviews...