Corona-proof?

De coronacijfers nemen weer toe en de maatregelen zijn opnieuw flink aangescherpt. We mogen maar beperkt mensen in huis ontvangen en bij klachten blijven we thuis. Voor velen begint het lang te duren ...

Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw sociale contacten. En misschien komen die grote levensvragen nu pas echt naar boven ... Dan is Alpha Online een ideale kans! Zo kan je toch nog mensen ontmoeten vanop afstand. 100% online en dus 100% corona-proof. Misschien kan je zoiets in deze dagen wel goed gebruiken?

Wie had ooit gedacht dat ik uitgerekend tijdens corona nieuwe vrienden zou maken?

Daan Cooseman 17j

De ervaring heeft intussen geleerd dat Alpha perfect online mogelijk is. Voor sommigen vormt dat zelfs een voordeel: je hoeft niet te wachten tot het bij jou in de buurt wordt georganiseerd en je verliest minder tijd onderweg. En ook wie minder goed te been is, kan zo toch deelnemen!

Dat zoiets ook online mogelijk is, vond ik wel fascinerend!

Anne De Ruijter 31j

Sommigen vinden het bovendien comfortabeler om deze thema's te bespreken met mensen die ze niet elke dag tegenkomen. Anderen vinden het vooral prettig om nieuwe mensen te leren kennen. Allemaal goede redenen om Alpha Online eens te proberen. Iets voor jou?

Deelnemen of info vragen


Hoe denken jongeren in deze coronatijd over de grotere vragen?
Bekijk deze korte interviews...